|3 redenen waarom je je bedrijf moet verzekeren

3 redenen waarom je je bedrijf moet verzekeren

Niet alleen als particulier is het verstandig om je tegen verschillende vormen van schade te verzekeren, ook als bedrijf dien je verzekeringen af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan een opstalverzekering voor schade aan je pand, een inboedelverzekering voor de diefstal van dure apparatuur, enzovoorts. In dit artikel geven we je drie goede redenen om je als bedrijf te laten verzekeren. Zo voorkom je onnodig hoge kosten!

#1: schade aan je pand laten herstellen

Een van de redenen om je bedrijf te laten verzekeren is de schade die aan een bedrijfspand kan ontstaan. Deze schade loopt doorgaans flink in de papieren, waardoor een verzekering goed van pas zal komen. Om een grote kostenpost te voorkomen kun je een opstalverzekering afsluiten in dit geval. Bij schade aan je pand of bijvoorbeeld een veranda bij de ingang van je bedrijfspand, kun je een nieuwe veranda laten plaatsen. Kijk bij een outlet als Fonteyn voor het bestellen van een goedkope veranda.

#2: schade als gevolg van een inbraak

Naast de schade die aan je bedrijfspand kan ontstaan, kun je ook te maken krijgen met een inbraak in je pand. Bij een inbraak worden vaak kostbare apparaten meegenomen, die je niet zelf wilt vervangen. Door een inboedelverzekering af te sluiten ben je verzekerd tegen deze hoge kosten. De verzekeraar zorgt voor het vervangen van de gestolen apparatuur. Houd er rekening mee dat de verzekeraar vaak een aantal eisen stelt aan de beveiliging van je bedrijfspand.

#3: aansprakelijkheid bij conflicten

Een derde verzekering die goed van pas kan komen voor bedrijven, is een aansprakelijkheidsverzekering. Met een aansprakelijkheidsverzekering wordt je gedekt tegen de hoge juridische kosten bij zakelijke conflicten. Ook zullen verzekeraars die dit type verzekering aanbieden je juridische hulp bieden. Denk aan een advocaat, die je gratis advies geeft over de stappen die je het beste kunt nemen in verschillende situaties.

2018-02-05T10:19:43+00:00 5 februari 2018|Geen categorie|

Leave A Comment