|Bent u goed verzekerd?

Bent u goed verzekerd?

Als u eigenaar of huurder bent van een woning is het verstandig om uw woning goed te verzekeren. Met de juiste woonverzekering heeft u zekerheid met betrekking tot alles in en om uw woning. De beste manier om een woonverzekering te krijgen die bij uw persoonlijke situatie past, is door het maken van een vergelijking. Vergelijk woonverzekeringen en bereken uw voordeel. Door middel van het vergelijken is het mogelijk om maandelijks veel geld te besparen. Bent u goed verzekerd?

Woonverzekering vergelijken
Tegenwoordig heeft u veel keuze als u een woonverzekering wilt afsluiten. Daarom komen veel maatschappijen met allerlei aanbiedingen. Vergelijk de aanbiedingen van diverse maatschappijen voor een voordelige woon- en brandverzekering. Soms zijn de prijsverschillen erg groot, daarom is het zeker de moeite waard om te kijken waar die verschillen vandaan komen.

Opstal- en inboedelverzekering
In een woonverzekering zit vaak ook een opstal- en inboedelverzekering. De opstalverzekering zorgt ervoor dat uw woonhuis en alles wat daaraan vast zit, is verzekerd tegen schade. Deze schade kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door brand, inbraak en storm. Het is ook mogelijk om diverse opstalverzekeringen te vergelijken. Een inboedelverzekering dekt daarnaast schade aan de inboedel van uw woning. Deze schade is een gevolg van een brand, waterschade of een stroomstoring.

Voor sommige doelgroepen meer korting
Het is mogelijk dat u meer korting krijgt als u onder een bepaalde doelgroep valt. Een brandverzekering is bijvoorbeeld voor jongeren een stuk goedkoper bij sommige maatschappijen. DVV en Ethias hebben bijvoorbeeld veel kortingen voor jongeren die geïnteresseerd zijn in een brandverzekering.

Overstappen
Als u al een brandverzekering heeft, en graag wilt overstappen is dit zeker mogelijk. Uw verzekeraar regelt dit in de meeste gevallen. Vaak hoeft u enkel maar een brief te ondertekenen. Zo bespaart u simpel tot tientallen euro’s per maand. Verzekeringen vergelijken loont zeker.

2017-09-11T16:27:59+00:00 11 september 2017|Geen categorie|

Leave A Comment