|Stormschade aan je huis of tent tijdens je vakantie? Wat te doen?

Stormschade aan je huis of tent tijdens je vakantie? Wat te doen?

We gaan het koude en storm achtige weer, weer in! hoogstens tijd om even lekker een week de zon op te zoeken dus. Lekker op het strand liggen met een drankje en heerlijk verse roddelbladen. Gewoon eventjes weg van het vieze weer hier in Nederland. Want zeg nou eerlijk, we hebben het allemaal wel gehad met die enorme regen- en stormbuien. Hoog tijd voor beter weer dus!

Schade aan je huis tijdens je vakantie

Je zit heerlijk te genieten van je mojito op het strand terwijl er in Nederland een flinke storm aan de gang is. nu heb jij hier in de eerste instantie natuurlijk helemaal geen last van, logisch! Maar wat nou als je een belletje krijgt van familie of vrienden die jou vertellen dat jouw huis schade heeft opgelopen terwijl jij op vakantie bent? Erg vervelend, het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk naar huis! Gelukkig ben je goed verzekerd. Zo heb je een goede inboedelverzekering die alle schade aan de spullen in je huis dekt en heb je een opstalverzekering voor de schade aan je huis zelf. Geen reden voor paniek dus! Vraag vrienden of familie om een foto te maken van de schade, zorg dat je een schadeformulier invult en opstuurt naar je verzekeraar en je kunt weer volop genieten van je vakantie.

Schade aan je tent

Maar ook tijdens je vakantie kan er een heftige storm uitbreken, waardoor je bijvoorbeeld schade aan je nieuwe tent kan oplopen. In dit geval val je onder de categorie: schade op de camping. Wanneer er tijdens je vakantie schade aan je tent ontstaat door wateroverlast of heftige wind, kun je contact opnemen met je reisverzekering. De opgelopen schaden tijdens je vakantie kan dan worden vergoed door de basisverzekering van jouw reisverzekering. Hoe beter je verzekerd bent hoe beter je schade wordt gedekt door de verzekeraar.

2018-02-05T10:40:38+00:00 5 februari 2018|Geen categorie|

Leave A Comment